Batancs Enikő

Óvodapedagógus (Bachelor of Arts) és felnőttképzési referens, Németország, Hessen tartomány

Adatvédelem

Mik azok a személyes adatok?

Személyes adatoknak minősülnek az olyan információk, amelyek ismeretével megállapítható az Ön személyazonossága. Ilyen tehát az Ön neve, címe, e-mail címe, IP-címe vagy telefonszáma. Ez nem vonatkozik az arra vonatkozó információkra, hogy egy szerver mely böngészőt használja az ajánlatunk megnyitásához.

Ezen a honlapon, Batancs Enikő gyűjt személyes adatokat?

Én, illetve a honlapom csak az Ön által engedélyezett célokra gyűjti a szükséges személyes adatokat.

Akkor kérek Öntől személyes adatokat, ha Ön az egyik termékkel kapcsolatban érdeklődik nálam, ajánlatot kér tőlem illetve kommentálja a blogomat. Ehhez szükségem van legalább az Ön e-mail címére. További adatokra akkor van szükség, ha egy termékem letöltését engedélyezem az Ön számára, illetve ha egy termékem megvásárolja, Az oldal valamennyi részét felkeresheti azonban anélkül, hogy kiszolgáltatná a személyes adatait. Ha feliratkozik a hírlevelemre, információkat küldök Önnek saját termékeimről, illetve bejegyzéseimről. Adatait nem adom tovább harmadik félnek. A megnyitási és kattintási műveleteket rögzítem, ezeket az adatokat azonban a személyes adatoktól fizikailag különválasztva tárolja a szerver.

3. Mi történik az elmentett személyes adatokkal?

A tárolt e-mail címeket csak akkor adom tovább harmadik félnek, ha rendőrség vagy államügyészség szólít fel azok kiadására, vagy ha Ön írásos vagy elektronikus formában beleegyezését adta hozzá. A termékek megrendelésével, a megkeresésekkel vagy a letöltésekkel kapcsolatban megadott további személyes adatokat Németországon belül, védett számítógépeken tároljuk. Az adatokat kizárólag az Ön által kívánt és előzetesen ismertetett okokból használom fel.

Batancs Enikő köteles a BDSG 5. §-a alapján a személyes adatok védelmére. A BDSG 9. §-a értelmében technikai és szervezeti intézkedéseket hoztam az Ön adatainak védelme érdekében, és partnereim esetében is ügyelek arra, hogy megfelelő adatbiztonsági intézkedések legyenek érvényben. Amennyiben azonban az oldalamon szereplő hivatkozásokon keresztül más oldalakra jut, adatainak használatát nem tudom ellenőrizni.

Batancs Enikő

Elérhetőségek: