Tanácsadás

Külföldre költözött családoknak:

 • Külföldre költöztök és nem tudod hogyan segítsd a gyermeked?
 • Többet tudnál meg az óvodaválasztással, beszoktatással, pedagógiai munkával és nézetekkel kapcsolatban?
 • Előttetek áll a beszoktatás és tippekre, tanácsokra volna szükséged?
 • Személyesen szeretnéd, hogy foglalkozzak a gyermekeddel?

Németországba kivándorolt családok bölcsődés és óvodás ügyeiben tőlem minden kérdésedre választ kapsz.

Keress fel bátran és kérj időpontot tőlem egy személyes telefonbeszélgetésre és tanácsadásra! A részleteket lentebb görgetve találod!
 
 
 

Keress meg bátran!

  Minden megkeresésnek örülök. Amennyiben az üzenetedre való válaszolás nem több, mint 5 percem veszi igénybe, úgy ezt teljesen ingyenesen vállalom.

  Amennyiben viszont hosszabb választ vársz és/vagy személyes telefonbeszélgetésre van szükséged, úgy a következő díjat számolom fel:

  Ajánlatkérés üzenet formájában!

  Kérlek az üzenetedben törekedj a lényegretörő fogalmazásra és kérdéseidet egyértelműen fogalmazd meg. 

  Hallottál valamit az óvodában a gyermekedről, amit te nem tudsz megerősíteni? Szeretnéd, ha egy magyar óvodapedagógus megfigyelné a gyermeked?

  Amennyiben személyesen szeretnél velem találkozni és az otthonotokban tudok nektek segíteni, úgy vedd fel velem a kapcsolatot. 

  Frankfurt am Main 100 km-es körzetében családlátogatást, másodvélemény dokumentálását vállalom.

  Fontos tudnivalók konzultáció előtt:

  • A beszélgetés alatt mindkét fél számára él a titoktartási kötelezettség! Ez azt jelenti, hogy egyik fél sem adhatja tovább élő szóban vagy írásban harmadik személynek a közölt információkat.
  • A tanácsadás a díjfizetést követően történik. Ez átutalás vagy Paypal formájában valósulhat meg. Számlaigényedet előre jelezd!
  • A tanácsadás Batancs Enikő által történik, a legjobb tudása és tapasztalatai által. A tanácsadást követő döntésekért a másik fél vállal felelősséget, Batancs Enikő nem vonható felelősségre.