Kíváncsi vagyok rád! Beszélgetőkártyák

4 000 Ft

A beszélgetőkártyákat a Gordon családtraining ihlette, kifejlesztésének célja a gyermekek bevonása a beszélgetésekbe, valamint a kártyák segítségével az önbizalom, önkép fejlesztése és erősítése.

Kategória:

Leírás

A “Kíváncsi vagyok rád! Gyere beszélgessünk”beszélgetőkártyákat a Gordon családtraining ihlette, kifejlesztésének célja a gyermekek bevonása a beszélgetésekbe, valamint személyes és társas kompetenciák fejlesztése és erősítése.

A beszélgetőkártyák másik célja, hogy válogatott kérdésekkel irányítsa a beszélő gondolatait és segítse az ok-okozati összefüggések megismerését. Azzal, hogy a beszélő önismeretet gyakorol, a saját erősségeit megismeri, mely által erősödnek a személyes kompetenciái – önbizalom, önismeret, önérvényesítés,stb.
Az önismeret elsajátítása már gyermekkortól kezdve lehetséges.

Mindemellett a beszélgetés fejleszti a kommunikációs készségeket, mint a szókincs vagy önkifejezés, valamint a beszélgetőpartnerek kapcsolatai is erősödnek azáltal, hogy egymás gondolatait megismerik.

100%-ban környezetbarát!
Nincs felesleges papírszemét, te döntöd el kinyotatod-e vagy telefonról olvasod fel a kérdéseket.

Adatok:
– 32 db nyomtatható kártya
– Minden kártya minimum 2, maximum 5 kérdést tartalmaz
– Letöltési formátum: nyomtatható PDF fájl

 “Kíváncsi vagyok rád! Beszélgetőkártyák” minden szöveges tartalma Batancs Enikő munkája és szellemi tulajdona. A megvásárolt és letöltött dokumentum többszörösítése, másolása, illetve forgalomba hozatala tilos!

A virtuális termék megvásárlása 2 letöltésre jogosít.