Demokratikus nevelés – a participatív hozzállás (virtuális előadás)

3 000 Ft

A demokratikus nevelés alapja a participatív hozzáállás. Ebben a videóban a participatív hozzáállásról fogok nektek beszélni. Arról, hogy honnan ered, mit jelent és hogy a mindennapokban hogyan jelenik meg. Szó esik továbbá gyermekjogokról és arról, hogy a participatív hozzáállás hogyan támogatja a személyes kompetenciák fejlődését

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Okosságok 30 percben – virtuális előadás

Téma: A participatív hozzáállás

A demokratikus nevelés alapja a participatív hozzáállás. Ebben a videóban a participatív hozzáállásról fogok nektek beszélni. Arról, hogy honnan ered, mit jelent és hogy a mindennapokban hogyan jelenik meg. Szó esik továbbá gyermekjogokról és arról, hogy a participatív hozzáállás hogyan támogatja a személyes kompetenciák fejlődését.

Röviden a videó tartalmáról:

1.Participáció eredete és jelentése
2.Gyermekjogok és magyar gyermekjogi törvény
3.A participatív hozzáállás
4.A participatív hozzáállás hatása a gyermekekre

Sok,sok hétköznapi példával igyekszem ezt a témát körüljárni, hogy mindenki számára könnyen érthető legyen.

A virtuális előadás megvásárlását követően két alkalommal tudod megnézni a videót, te döntöd el, hogy mikor. A videó Batancs Enikő szellemi tulajdona, csoportos vetítése és egyéb, nem öncélú használata tilos. Amennyiben sokszorosítanád és/vagy továbbadnád harmadik személynek, a videóval kapcsolatban tanácsadásra lenne szükséged, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot IDE kattintva.

A virtuális előadás megrendelését követően, miután beérkezett a megfelelő összeg kapsz egy linket, melyre kattintva nézheted meg a videót. Ez fizetési módtól függően akár több napot is igénybe vehet.